CAFETARIA AMIN DELUXE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 232 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Amin Deluxe. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 21:51 Het eten was prima, alleen jammer dat het koud was. Ook was de pizza verbrand. De bezorgtijd was ook wat langer dan aangegeven was.
28 jun 2024 om 21:01 Eten was erg vies. Had nasmaak van reinigingsmiddelen. Hier wassen ze duidelijk hun handen niet bij het bereiden. Ontzettend smerig.
27 jun 2024 om 17:39 ontevreden over het vlees op de burgers. ik heb de triple burger besteld, maar het vlees was kei hard aan de randen en echt niet te eten. jammer.
23 jun 2024 om 20:53 HEB voor mijn vriendin triple burger besteld om haar op te voeden met amin deluxe ze vond de meat zo lekker dat ze mijn meat nietmeer hoeft en alleen maar zeurt om amin deluxe Jullie worden bedankt!!! zonder grappen heerlijkk! ga zo door toppers
22 jun 2024 om 20:32 deze keer met 4 Jongens besteld we voeden ze op met amin deluxe HEERLIJKE burgers vooral die triple je proef een verse burger ik vind dit de beste tent ooit ze zijn abnormaal lekker raad dit iedereen aan!!
21 jun 2024 om 2:14 dit was de beste bestelling ooit gedaan van mijn leven. Hebben met 3 jongens met grote honger besteld: triple burger met endalouse saus friet turkse pizza en chicken wrap t was allemaal super warm snel bezorgd en echt kei en kei vers wat een top tent
16 jun 2024 om 2:35 Friet was zacht nat en koud! Berenhap was niet lekker! Niet goed gebakken was nog niet gaar, klein beetje mayonaise met viezen sappige friet.
11 jun 2024 om 19:52 de pizza was op sommige plaatsen verbrand verder was hij wel goed
6 jun 2024 om 22:30 Was erg lekker weer! bestelde om 20:10 & de bezorger was er al 20:32! Alles was vers & nog warm. Mevr die ik aan de telefoon had was ook erg vriendelijk & luisterde goed naar mijn wensen! Zeker een vaste klant als mij erbij
6 jun 2024 om 19:46 Top
6 jun 2024 om 19:11 Eten was goed en warm nog bij aankomst Vriendelijke bezorging
2 jun 2024 om 0:33 Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging. Eten was nog goed warm bij aankomst. Thanks!